Parhus 3 rum och kök

Parhus 2 rum och kök

Parhus 3 rum och kök

På entréplanet finns hall, ett härligt allrum kombinerat med kök, badrum samt högt i tak och öppet upp mot loftet. På nedre planet finns två sovrum och en walkin closet i stora sovrummet, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare och förråd som enkelt kan inredas som bastu.  På loftet som sträcker sig över halva husdjupet, kan man husera nattgästerna och ha en avskild plats för olika aktiviteter.
Alla parhus har egna entrébyggnader med förråd där man också kan avnjuta morgonkaffet i soluppgången. Husen har stora uteplatser / balkonger i västerläge med plats för familj och vänner under ljumma sommarkvällar.

Ytor
BOA (Boarea)      90 m2
Förråd entré          2,2 m2

Bofaktablad
Bofakta Parhus 3 rum och kök
Bofakta Parhus 3 rum och kök – spegelvänd

Parhus 2 rum och kök

På entréplanet finns hall, ett härligt allrum kombinerat med kök, badrum samt högt i tak och öppet upp mot loftet. I badrummet finns kombinerad torktumlare/tvättmaskin. På loftet, utanför sovrummet, finns plats att möblera med våningssäng eller bäddsoffa.
Alla parhus har egna entrébyggnader med förråd där man också kan avnjuta morgonkaffet i soluppgången. Husen har stora uteplatser / balkonger i västerläge med plats för familj och vänner under ljumma sommarkvällar.

Ytor
BOA (Boarea)         61 m2
Förråd entré          2,2 m2

Bofaktablad 
Bofakta Parhus 2 rum och kök
Bofakta Parhus 2 rum och kök – spegelvänd

Rundtur och materialval

I hallen möts man den öppna planlösningen där man får sjöutsikten genom de stora fönsterpartierna.

På golvet i hallen ligger en neutral klinker med stora plattor. Övriga golv är lamellparkett med faner av vitlaserad ask. Alla ytterväggar har beklädnad av slätspontad träpanel laserad i ljus kulör. Träpanelen fortsätter runtom på ytterväggarna i entréplanet och upp på loftet samt i snedtaken på loftvåningen. Övriga väggar och tak i husen har vitmålade skivbeklädnader.

Vi kommer in i köket med inredning i ljusgrå klassisk design av hög kvalitet med vitvaror som induktionshäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Köket är en del av allrummet som har stora ljusinsläpp och generös volym med högt i tak upp mot loftet. Från allrummet kommer man till uteplatsen / balkongen med den betagande sjöutsikten.

Vi fortsätter upp för trappan, vitlackerad med massiva steg av vitlaserad ask och glasade räcken, till loftet som har glasade räcken mot allrummet.

Badrummen är helkaklade med stora vita plattor på väggarna och mörkgrå golvklinker i mindre format. Inredd med golvstående toalettstol, tvättställ med kommod, duschplats med takdusch och vikväggar av klarglas.

Uppvärmningen av parhusen sker med en energieffektiv frånluftsvärmepump som producerar varmvatten och golvvärme samtidigt som husen ventileras.

Men ett nytt hus ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje hus har ett eget förråd vid entrén och bilen parkerar du på din egen parkeringsplats, och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.